Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία Top Piscines ασχολείται με την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών από το 1975.

Η Τοp Ρiscines εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής, σε μία έκταση 4 στρεμμάτων όπου ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά πισίνες διαφόρων διαστάσεων, σχεδίων και τρόπων κατασκευής αλλά συγχρόνως και υδρομασάζ – spa για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πισίνες από μπετόν- με κατασκευή ξυλοτύπου ή gunite, προκατασκευασμένες, με skimmer ή υπερχείλιση. Πισίνες βαμμένες, επενδεδυμένες με πλακάκι, με ψηφίδα, με βότσαλο και με ειδικά επεξεργασμένα φυσικά υλικά.

Εκτίθενται επίσης πολλά είδη δομικών υλικών – τοποθετημένα ή σε μορφή δειγμάτων – που χρησιμοποιούνται ως επιχείλια για τις πισίνες ή για την επένδυση του περιβάλλοντα χώρου, που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Ολοκληρωμένα συστήματα καθαρισμού (χειροκίνητα ή αυτόματα), καλύμματα, ειδικοί συναγερμοί προστασίας, είναι μερικά από αυτά που μπορεί καποιος να δει επισκεπτόμενος την έκθεση.

Μια πλήρης γκάμα αναλώσιμων προϊόντων που αφορούν στη σωστή συντήρηση και απρόσκοπτη λειτουργία της πισίνας και του υδρομασάζ δε θα μπορούσε ποτέ να απουσιάζει.

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Αναλαμβάνοντας όλη τη μελέτη αλλά και τις εργασίες, από την επιλογή του κατάλληλου σχεδίου, την έκδοση της οικοδομικής άδειας έως και την παράδοση του έργου σε πλήρη λειτουργία, το άριστα καταρτισμένο μόνιμο προσωπικό της Τop Piscines θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αλλά και να αποκτήσετε την πισίνα που ταιριάζει στον χώρο σας και στον τρόπο ζωής σας.

Για όλες τις κατασκευές παρέχεται εγγύηση καθώς και συνεχή – άμεση τεχνική υποστήριξη.